Specialisten in de railwereld

veilig werken langs het spoor

Onderhoud aan spoorwegen is een specialistische klus die vraagt om een gedegen ervaring in de railwereld. Inrail biedt u specialisten die beschikken over een ruime ervaring en in het bezit zijn van het certificaat Veilig werken langs het spoor. Zo zorgen wij dat uw werkzaamheden aan het spoor altijd door kunnen gaan. Wij kunnen voor uw project een gestructureerd plan van aanpak verzorgen waarin alles tot in detail geregeld is.


Certificaten veilig werken aan het spoor

Tijdens werkzaamheden aan het spoor heeft u te maken met allerlei veiligheidsaspecten. Zaken zoals aanrijdingsgevaar, gebruik van specifieke persoonlijke bestrijdingsmiddelen en het kunnen uitvoeren van gerichte veiligheidsinstructies moeten dan ook standaard meegenomen worden in het plan van aanpak voor de werkzaamheden. De specialisten van Inrail beschikken over de benodigde kennis en certificaten om veilig werken langs het spoor te garanderen. Zo bieden wij u onder andere medewerkers met de specialisaties VHM, LLV, LWB, WTB, WB en VGC-U

Wilt u meer weten over veilig werken langs het spoor en onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.